Liviu Vârciu, a vorbit despre suferința celor 10 ani de la moartea fratelui său: „Că nu e lângă mine frățiorul meu. E singurul lucru care mă face nefericit”

0

Liviu Vârciu încă este îndurerat după 10 ani de la moartea fratelui său. Cu toate că Liviu Vârciu este una dintre cele mai amuzante și energice persoane din televiziunea românească, acesta este singurul care știe ce durere se află în spatele râsetelor, glumelor și a zâmbetului. Iar despre aceste suferințe, niciodată nu vorbește.

Fratele lui Liviu Vârciu, Ionuț Vârciu a decedat în urma unui accident teribil de mașină în urmă cu 10 ani, în județul Constanța, la vârsta de doar 30 de ani. Ionuț Vârciu ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă, după ce a trecut pe lângă el, în viteză mare, un motociclist.

Ionuț Vârciu avea 30 de ani atunci, avea un copil și era subofițer în cadrul Inspectoratului pentru Situații de urgență Dobrogea. Încă din acel moment, Liviu Vârciu nu a mai avut puterea de a mai aduce în discuție amintirea fratelui său, sau tragedia ce s-a produs în urmă cu atâția ani.

Cu toate acestea, Liviu Vârciu se consideră un om împlinit atât din punct de vedere familial, cât și referitor la carieră. Însă, și-ar fi dorit ca fratele lui să fie mândru și să vadă tot ceea ce a realizat el:

„Ca nu e langa mine fratiorul meu. E singurul lucru care ma face nefericit. Cumva ma gandesc sa vina sa vada ca am reusit ca mi-am facut o casa ca…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.