Liviu Teodorescu revoluționează moda în rândul artiștilor din România. Și-a accesorizat o ținută cu o broșă vintage | Româneşti, Vedete

0

Destul de timid în ceea ce privește alegerea ținutelor, Liviu Teodorescu a reușit să ne suprindă la evenimentul de lansare în România a celor mai noi dispozitive IQOS3 și IQOS 3 Multi unde și-a făcut apariția într-un outfitt all black, la care a accesorizat o piesă pe care mulți bărbați se feresc să o poarte…broșa.
Chiar dacă este o fire sportivă, având o construcție atletică care îi permite să poarte absolut orice piesă estimentară, Liviu Teodorescu a ales de fiecare dată să se prezinte fie casual, ba de multe ori elegant, în fața publicului său.

Zilele trecute a ales rafinamentul pentru a-și face apariția la un eveniment. Având o înălțime de 195 centimetri, artistul își găsește destul de greu haine care să-i vină perfect, așa că de cele mai multe ori merge pe mâna unui stilist. Cel mai probabil asta s-a întâmplat și de această dată când pentru a „sparge” negrul din ținuta lui a ales să poarte o broșă ce avea o piatră de culoare roșie.

De apreciat nu doar curajul de a-și accesoriza ținutele, cât și faptul că încearcă să țină pas cu trend-urile. Se știe că maleta a devenit un „must have” și în rândul bărbaților, stiliștii recomandând ca orice bărbat să aibă cel puțin una în garderobă.

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.