Liviu Teodorescu: O să mă cunoașteți altfel decât până acum

0

Liviu Teodorescu sfârșește anul în stil mare, lansând piesele de pe EP-ul Lista de Păcate. Despre inspirația acestor melodii, dar și despre felul în care percepe un artist o piață muzicală care cere din ce în ce mai mult de la starurile sale a stat de vorbă cu ELLE, ocazie cu care ne-a împărtășit gândurile lui despre ce înseamnă azi o melodie care să reziste timpului… și un nou set de imagini, dezvăluit în premieră aici.

Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu

ELLE: Lansezi un EP care e foarte promițător. De unde vine inspirația pentru numele albumului și pentru muzică?

Liviu Teodorescu: Lista de Păcate e despre deschidere și despre non-judecare. Cuvântul „păcat” nu trebuie luat în sensul propriu, nu e nimic cu tentă religioasă aici. Lista de Păcate e lista de piese cu subiecte diferite și mai îndrăznețe, față de tot ce am scos până acum. Ascultați E.P-ul și o să mă cunoașteți altfel decât până acum.

Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu

ELLE: Înțeleg că postezi piesele în anumite zile. E o strategie anume? De ce ai ales asta?

Liviu Teodorescu: Postez în fiecare primă-joi din lună. Nu e o strategie neapărat, e mai mult vorba despre a stabili o constanță, astfel încât oamenii care mă ascultă să știe când se continuă povestea.

Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu

ELLE: Care sunt cele mai mari provocări pentru un artist în piața muzicală de azi din România?

Liviu Teodorescu: Dincolo de orice, important e să fii constant. Asta e cea mai mare provocare. Indiferent că ești sau nu difuzat, că ai sau nu vizualizările pe care ți le-ai propus, important e să nu te oprești și mai ales să nu lași succesul sau eșecul sau părerile celorlalți să îți altereze viziunea despre tine, ca artist, în adevaratul sens al cuvântului, în funcție de ce ai tu de spus lumii.

Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu

ELLE: Lucrezi într-o piață muzicală în care expunerea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.