Lily Collins, ținută spectaculoasă la premiera ultimului ei film

0

Actrița de origine britanică Lily Collins a strălucit pe covorul roșu al premierei ultimului ei film „Tolkien”. Tânăra în vârstă de 30 de ani a purtat o rochie lungă de culoare albă, ușor transparentă și fără bretele, creație Giambattista Valli. Piesa cu trenă a avut o serie de aplicații florale și un croi, am putea spune, atipic. Cu talia armonios marcată, Lily s-a remarcat într-o ținută extrem de feminină și elegantă.

Lily Collins, ținută spectaculoasă la premiera ultimului ei film

În ceea ce privește accesorizarea, actrița a optat pentru o pereche de cercei maxi geometrici de culoare aurie. În picioare, tânăra a purtat o pereche de pantofi nude cu platformă. Coafura a fost una simplă, iar machiajul unul natural, roz pal, în ton cu nuanțele florilor de pe rochia aleasă.

Filmul „Tolkien” explorează anii de inițiere ai autorului rămas orfan, în timp ce își găsește prietenii, dragostea și inspirația artistică în rândul unui grup de colegi marginalizați, la fel ca el. Toate aceste experiențe îl aduc în pragul Primului Război Mondial care îl va inspira pe Tolkien să-și scrie celebrele romane „Stăpânul Inelelor”.

Citește: Inspirația zilei în modă! Rochia cămașă, perfectă pentru această primăvară

Cine este Lily Collins?

Lily Collins este o actriță născută în Surrey, Anglia, fiica muzicianului Phil Collins și a lui Jill Tavelman. Lily a studiat jurnalismul în California, însă după absolvire, a ales cariera în cinematografie. În adolescență, Lily a scris o coloană numită New York Confitențial pentru revista britanică „Elle Girl”. Actrița a mai scris și pentru revistele Seventeen, Teen Vogue și Los Angele Times.

De-a lungul anilor, actrița s-a luptat cu depresia și anorexia, boli despre care a vorbit deschis abia în anul 2017.

Citește: Inspirația zilei în modă: Rochiile Maxi

Lily a fost nominalizată la Globurile de Aur din 2017…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.