Lidia Buble, despre primul bărbat din showbiz care a remarcat-o, înainte de a fi celebră. „Eram disperată, dormeam cu poză lui sub pernă!”

0

 

Artista a oferit amănunte despre prima întâlnire pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu, idolul ei din perioadă adolescenței și cum a marcat-o această întâlnire.

„În urmă cu vreo 10 ani eram la Deva; eram o fată obișnuită, mergeam la școală, eram la Liceul Sportiv. Am aflat de la colegele mele că în oraș vine Cătălin Botezatu să își lanseze o carte. Când am auzit acest lucru, mi-am zis că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eram disperată, dormeam cu poză lui sub pernă. Nu știam dacă să merg sau nu la lansare pentru că tatăl meu ne ținea așa puțin din scurt. Știam doar școală, biserică și acasă.

Am reușit să ajung, într-un final, la lansarea cărții lui și țin minte că a ținut un discurs foarte fain. Apoi, la final, toată lumea făcea poze cu el. Eu am rămas ultima, dar nu aveam telefon care să facă și fotografii; el a venit așa drăguț spre mine și m-a întrebat dacă și eu vreau să fac poze cu el, dar i-am spus că nu voi face”, povestește Lidia Buble cu zâmbetul pe buze despre acele momente.

La un deceniu de la prima întâlnire cu vedetă care avea să îi schimbe viziunea asupra traseului ei profesional în viață, devenindu-i ulterior coleg de breaslă, Lidia Buble rememorează cu zâmbetul pe buze acele clipe și recunoaște că acele complimente pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.