Liam Neeson este în doliu! Nepotul actorului a murit la doar 35 de ani

0

Sexton a murit după ce a suferit mai multe răni la nivelul capului, obținute în urma unei căderi de la șase metri înălțime, relatează Mirror Online.

Decesul său survine la 10 ani după ce soția lui Neeson, Natasha Richardson, a suferit o cădere fatală. Actrița în vârstă de 45 de ani a încetat din viață în martide 2009, în urma unui accident la schi, în Canada. În acel moment, a fost chemată o ambulanță, dar cum ea era conștientă și vorbea noarmal, paramedicii au fost trimiși înapoi. După câteva ore, aceasta a ajuns la spital, cu dureri de cap. După câteva zile, a murit din cauza unei sângerări cerebrale.

Nepotul lui Liam a căzut dintr-o cabină telefonică amplasată la o înălțime de 6 metri, în iunie 2014. Se crede că acest accident a fost o glumă făcută la băutură, care s-a terminat rău.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat în acel moment: „Puțin după ora 04:00, duminică, un bărbat s-a urcat într-o cabină telefonică în afara Brighton Pier când a căzut de la o înălțime de 6 metri, suferind răni serioase la nivelul capului”.

Neeson a fost devastat de accidentul nepotului său.

În urma decesului tânărului, familia a cerut intimitate pentru a-și deplânge pierderea.

Sursă foto: Northfoto

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.