Liam Hemsworth vorbește despre despărțirea de Miley Cyrus

0

Liam Hemsworth a vorbit despre despărțirea de Miley Cyrus printr-o postare pe Instagram, explicând că își dorește ca aceasta să fie fericită. „Bună tuturor, vreau să vă spun că Miley și cu mine ne-am separat recent și îi doresc multă sănătate și fericire în perioada care urmează. Aceasta este o situație personală, nu am făcut și nu voi face niciun fel de declarație jurnaliștilor sau publicațiilor. Orice declarație atribuită mie este falsă. Pace și dragoste”, a scris actorul alături de o fotografie cu apusul de soare pe plajă.

Liam a simțit nevoia să clarifice lucrurile după ce Daily Mail Australia l-a citat că ar fi spus: „Nu înțelegi cum este. Nu vreau să vorbesc despre asta”, la doar câteva zile după despărțire. Miley a scris, de asemenea, un mesaj pe contul personal de Instagram, în care evidențiază faptul că „schimbarea este inevitabilă”.

„Nu te lupta cu evoluția, pentru că nu vei câștiga niciodată. Ca și muntele în vârful căruia mă aflu, care a fost cândva sub apă, conectat cu Africa, schimbarea este inevitabilă. Dolomiții nu au fost creați peste noapte, această frumusețe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.