Liam Hemsworth ar fi vrut să se împace cu Miley

0

Imediat după despărţire, Miley Cyrus a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Kaitlynn Carter. Aceste imagini par să fie cele l-au făcut pe Liam Hemsworth să depună actele pentru divorţ. Şi nu doar Liam a fost afectat să vadă aceste poze, ci şi familia lui, care nu a reacţionat tocmai bine atunci când le-a văzut.

O sursă a declarat pentru Us Weekly faptul că Liam a depus actele pentru divorţ deoarece „Miley era mult prea deschisă în legătură cu relaţia pe care o avea cu Kaitlynn Carter.” Iniţial, el ar fi vrut să se împace cu Miley. Liam credea că poate trece peste acest impas din relaţia lor, dar imaginile cu ea și Kaitlynn au fost cele care au pus capăt. Liam a avut și o discuție mai serioasă cu părinții, iar familia lui nu a fost încântată să vadă imaginile.

„Chiar dacă Miley și Liam erau deja separați înainte să apară imaginile cu ea și Kaitynn de pe yacht în timp ce se sărutau, când Liam a văzut pozele, a decis să depună actele pentru divorț. Pentru el e fost de ajuns”, a declarat o sursă pentru E!

Săptămâna trecută, Miley Cyrus a postat pe contul său de Twitter faptul că nu infidelitatea a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.