LEVI’S® îți propune cea mai cool gamă de accesorii și încălțăminte pentru sezonul de festival

0

Levis® îți propune cele mai variate și inedite accesorii și o gamă extinsă de sneakerși, ideale pentru vara aceasta și sezonul de festival. Încălțările foarte stylish și accesoriile cu imprimeuri colorate, se asortează foarte bine cu jeanșii și tricourile top crop, care sunt un must-have al acestui sezon. Colecția de vară ‘19, vine cu o gamă variată ce cuprinde: sneakerși colorați, eșarfe, borsete, rucsace și multe alte item-uri Unbasic ce vin să întregească orice outfit, indiferent de stil. Poți alege să te evidențiezi cu ajutorul logo-ului preferat purtând un item cu Red Tab supradimensionat sau celebrul Batwing. Toate acestea ilustrează cea mai cool colecție Unbasic, aflată la intersecția între moda de stradă, nostalgia anilor 90, modernismul și clasicul Levis®.

 Iar dacă vorbim despre outfit-uri de festival, dacă alegi un super cool body pe care îl mixezi cu o pereche de pantaloni scurți sau o fustă Levis®, cu siguranță nu ai cum să dai greș!

Încălțămintea Levis®

Fie că preferi o pereche de sneakerși îndrazneți sau un model clasic, sau poate chiar o variantă de mijloc, modelele de încălțăminte Levis® acoperă toate cerințele pentru sezonul de vară 2019. Modelul Mullet Sneakers – un nou entry al colecției, îmbină foarte bine stilul simplu, dar îndrazneț, prin partea superioară albă din piele și spatele colorat, alături de logo-ul gigant Levis®. Acest model subliniază foarte bine deviza: business în față, petrecere în spate’, punând în evidență dublul rol pe care îl poate juca un astfel de item. Dacă îți dorești o pereche de sneakerși minimaliști și confortabili din piele, perfecți pentru un festival pe plajă, poți alege modelul Vernon.

Dacă optezi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.