Leonardo DiCaprio și-a impresionat fanii din România cu fotografiile postate pe Instagram

0

Leonardo DiCaprio a publicat ieri seară pe contul său de Instagram mai multe fotografii din timpul Marșului pentru Păduri. Fotografiile au fost realizate de către Cătălin Georgescu pentru GreenPeace România. 

„Peste 4.000 de oameni au mărșăluit pe străzile din București, cerând Ministerului Pădurilor din România să pună capăt exploatării ilegale și cerând protejarea ultimelor păduri virgine din Europa. Proteste similare au avut loc în mai multe orașe din țară. În fiecare an, 38 de milioane de metri cubi de lemn dispar din pădurile României. Majoritatea copacilor sunt tăiați ilegal. Au mai fost, de asemenea, sute de atacuri asupra pădurarilor, inclusiv doi au fost uciși cu brutalitate, pentru protejarea acestor păduri. De la Amazon până în România, atacurile împotriva apărătorilor pădurilor sunt în creștere. Trebuie să protejăm pădurile și oamenii care le protejează,” a fost descrierea de la imaginile publicate de Leonardo DiCaprio.

Postarea a strâns într-un timp foarte scurt peste 340.000 de aprecieri, semn că gestul făcut de actor a fost apreciat și a reușit să îi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.