Leo Iorga se luptă din nou pentru viața sa. Cancerul a revenit

0

Muzicianul român, în vârstă de 54 de ani, are nevoie urgentă de o nouă operație pentru îndepărtarea unei tumori la singurul plămân rămas. Intervenția costă 70.000 de euro și pentru a strânge banii, familia artistului face apel la oamenii ce vor să doneze. Mesajul ce însoțește campania este unul extrem de emoționat:

„Prin cântecele sale, Leo ţi-a fost alături în momente importante şi încă îţi este în amintiri pe care le-a umplut cu bucurie. Acum, „După ani şi ani”, se reîntoarce în atenţia ta pentru a-ţi cere să-i fii şi tu alături de data aceasta. Leo Iorga se luptă cu cancerul de opt ani şi câteodată câştigă şi urcă pe scenă, iar altă dată adversarul devine atât de puternic încât doar împreună cu voi îl poate învinge din nou. Acum e una din acele dăţi în care trebuie să luptăm împreună“, a transmis familia artistului.

Leo Iorga are metastaze la unicul plămân

În 2011, fostul solist al trupei Compact, a fost supus primei operații de extirpare a unei tumori la plămân. De atunci, muzicianul s-a luptat pentru viața sa și a trecut prin numeroase proceduri medicale. Săptămâna trecută, a fost anunțat că boala a recidivat.

„Acum o săptămână, a primit vestea recidivării tumorii (cancer stadiu 3-4) la singurul plămân rămas. În 2011 Leo a fost supus primei…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.