Lavinia Pîrva va avea o fetiță? Ce a visat soția lui Ștefan Bănică Junior

0

La sfârșitul anului trecut Ștefan Bănică Junior anunța că soția sa, cântăreața Lavinia Pîrva, este însărcinată cu primul lor copil. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2017.

După ce s-a aflat despre sarcina Laviniei Pîrva, artista nu a făcut prea multe declarații în acest sens. Nu se știe deocamdată ce sex va avea bebelușul pe care vedeta urmează să-l aducă pe lume.

Cu toate acestea, surse din apropierea cuplului au dezvăluit, pentru wowbiz.ro, că Lavinia Pîrva ar fi visat că va avea o fetiță.

„Lavinia îşi dorea foarte mult un copil, iar acum este deopotrivă emoţionată şi puţin stresată. Citeşte tot felul de cărţi despre sarcină, dar şi despre primele luni ale bebeluşului şi se sfătuieşte cu prietenele ei cele mai bune care sunt deja mămici.

Deocamdată nici prietenii apropiaţi ai ei şi ai lui Ştefan nu ştiu ce sex are copilul.

Totuşi, Lavinia a zis la un moment dat că a visat că va avea o fetiţă. Ea spune că nu o interesează sexul copilului. Doar să fie sănătos”, a declarat o amică a Laviniei Pîrva pentru sursa mai sus-menționată.

Citește și: Libertatea, despre publicitatea mincinoasă din propriul ziar, din presă, de pe TV și de pe internet! Afacerea suplimentelor alimentare care promit că te vindecă de cancer!

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.