Lavinia Pîrva a discutat pentru prima oară despre viața ei de când a devenit mamă

0

Lavinia Pîrva a devenit mamă în urmă cu doar două luni de zile, iar acum a apărut la TV pentru prima oară. Aceasta a discutat despre cum s-a schimbat viața ei de când a născut.

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică, este mama unui băiețel în vârstă de numai două luni de zile și este fericită din cale afară.

„Sunt într-o perioadă în care am nevoie de această linişte, dar o am pentru că este una dintre cele mai frumoase perioade ale vieţii mele. Este foarte adevărat! Când ies din casă, abia aşteptă să mă întorc, pentru că acasă este o minune, este vorba despre băieţelul meu.

El mai are foarte puţin şi împlineşte două luni. Am un mare noroc, am un copil foarte cuminţel, este chiar în regulă. M-a ajutat Dumnezeu şi am întâlnit un om extraordinar, este vorba despre doamna Lili care a venit la noi de când l-am adus pe Alexandru de la maternitate. Acum sunt relaxată în ceea ce îl priveşte pe cel mic.

Copilul meu este atât de sănătos pentru că eu am mâncat de toate. Eu am mâncat sănătos pentru că aşa am fost întotdeauna, am mâncat tot ce am poftit. Văd că este foarte bine, cel mic este sănătos.

Eu am avut o sarcină normală, nu pot să spun că cea mai uşoară, pentru că am luat nişte kilograme. Am avut retenţie de apă, dar am rezolvat după…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.