Laurette într-o campanie de integrare a persoanelor cu dizabilități

0

„Mi-as dori ca fiica mea să trăiască într-o Românie fără discriminare și prejudecati, cu șanse egale pentru toți”, ne spune modelul a cărei viața s-a schimbat de când a devenit mamă, situație ce consider că o recomandă să atragă atenția societății asupra unor problem reale, mai mult, își dorește să  lupte împotriva mentalităților. Mai nou designer cu atelier de creație vestimentară, Laurette Athindehou, să starul unei campanii de integrare a persoanelor cu dizabilități alături de ‘Asociația de sprijin a copiilor handicapați fizic”.

 

Laurette într-o campanie de integrare a persoanelor cu dizabilități – ‘Talentul nu are handicap’

Campania „Talentul nu are handicap” va debuta pe 11 decembrie, printr-un eveniment public unde copiii cu probleme își vor etala talentele în fața părinților lor, vedetelor din showbiz invitate și publicului.

‘Îmi doresc mai mult pentru copilul meu șiu pentru copiii aceștia minunați pe care i-am descoperit prin asociația sus amintită. Mă simt onorată să pot veni în sprijinul lor și sunt deosebit de încântată să mă implic în acest eveniment. Pe 11 decembrie încercăm să  prezentăm publicului și partea frumoasă și creative a acestor tineri talentați și, de ce nu, să învățăm adevărate lecții de viață despre…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.