Laura Cosoi, mesaj emoționant cu ocazia aniversării a patru ani de căsătorie cu Cosmin Curticăpean

0

Laura Cosoi trăiește de patru ani de zile, cea mai frumoasă poveste din viața ei. Aceasta s-a căsătorit, a purtat rochia de mireasă, a adus pe lume o fetiță sănătoasă și superbă pe nume Rita, iar în urmă cu puțin timp a sărbătorit ziua în care și-a unit destinul cu Cosmin Curticăpean, după o relație de trei ani.

În ziua în care s-au împlinit patru ani de când Laura Cosoi i-a devenit soție, aceasta i-a transmis în mod public soțului ei un mesaj înduioșător, la care a adăugat câteva fotografii din cea mai frumoasă zi din viața lor, prima dintre acestea. Căci, a mai urmat o clipă la fel de specială, nașterea micuței Rita.

„Cei mai frumoşi 7 ani din viaţa mea sunt cei petrecuţi alături de iubitul meu care acum 4 ani mi-a devenit soţ”, a postat Laura Cosoi pe pagina sa de Instagram.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au avut o nuntă desprinsă din povești

Laura a arătat fără cusur la nunta cu Cosmin, a purtat două rochii minunate de mireasă și, așa cum chiar ea a mărturisit, a avut foarte multe emoții. Evenimentele, pentru că au fost două la număr, au avut loc la Iași, și la Târgu Mureș, iar alături de ei au fost familia și prietenii cei mai apropiați. Fără alte cuvinte, este de înțeles de ce Laura era ca o prințesă din povești. Foarte…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.