Laura Cosoi, imagine adorabilă cu fiica sa de Halloween

0

Halloween-ul este sărbătorit și în România în ultimii ani, iar vedetele nu ratează ocazia de a posta imagini cu cele mai neobișnuite sau cele mai simpatice costume.

Anul acesta Laura Cosoi a sărbătorit Halloween-ul alături de fiica sa, Rita și i-a pregătit un costum adorabil de albină. Micuța a participat la petrecerea de la creșă, iar vedeta a postat o imagine cu fiica ei pe Instagram.

Fotografia a adunat rapid peste 20.000 de like-uri, iar comentariile fanilor nu au întârziat să apară. „Ce albinuță drăgălașă! ❤️❤️❤️”, „Cea mai simpatică albinuță ☺️”, „Ce albinuta micuta si frumoasa❤️❤️❤️❤️”, au scris fanii vedetei.

Laura Cosoi a devenit mamă pe 11 iunie 2018, ea publicând de-a lungul acestui an mai multe imagini cu Rita. Vedeta a abordat pe blog diferite subiecte despre creșterea fiicei sale, Laura explicând recent de a ales ca Rita să meargă la creșă.

„Nu-mi doresc să fac niciun fel de recomandări, pentru că fiecare mama știe ce e mai bine pentru copilul ei. Dar teama că la creșă sau grădiniță copilul se va umple de viruși și de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.