Lady Gaga vorbește pentru prima dată despre despărțirea de Christian Carino

0

Lady Gaga a cântat duminică în cadrul show-ului „Jazz & Piano”, în Las Vegas, și a menționat pentru prima dată despărțirea de fostul ei logodnic, Christian Carino.

Aceasta a cântat o melodie care i-a amintit de perioada în care cei doi formau un cuplu și a menționat acest lucru înainte să cânte. „Ultima dată când am cântat această melodie aveam un inel pe deget, așadar va fi diferit de această dată”, a spus Lady Gaga celor prezenți la eveniment înainte să cânte „Someone to Watch Over Me”.

Christian Carino, cel care i-a fost și manager, nu a fost prezent la eveniment, el însoțindu-l pe Johnny Depp în Utah în weekend.

Primele zvonuri despre despărțirea celor doi au apărut la începutul anului, iar reprezentantul artistei a confirmat separarea la mijlocul lunii februarie, Lady Gaga și Christian Carino anulând logodna după doi ani de relație.

După încheierea show-ului, Lady Gaga și-a continuat seara, ea mergând la NomAd Las Vegas, unde liderul trupei ei avea un alt show, „After Dark”. Potrivit unei surse, Lady Gaga i-a surprins pe cei prezenți cu un recital impresionant, ea interpretând melodii celebre precum „Fly Me to the Moon,” „Call Me Irresponsible” și „Don’t Let Me Be Misunderstood.”

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.