Lady Gaga vorbește despre adevărata semnificație a versurilor melodiei „Shallow”

0

Deși versurile melodiei pot avea semnificații diferite pentru fiecare persoană în parte, Lady Gaga le-a spus celor de la Variety că „Shallow” nu este doar o conexiune romantică între Ally (Lady Gaga) și Jackson (Bradley Cooper). Ceea ce se întâmplă de fapt, în spatele cuvintelor, este mult mai profund de atât. Artista vede versurile cu o semnificație aparte, mai ales în lumina mișcării #MeToo.

„Trăim într-o perioadă în care se discută atât de mult despre cum vocile femeilor trebuie auzite…cum bărbații ar trebui să asculte acele voci. Și, de asemenea, cum bărbații nu ascultă acele voci. Femeile fiind reduse la tăcere în moduri foarte publice, de exemplu Dr. Christine Blasey Ford cu judecătorul Brett Kavanaugh. Numirea în funcție a judecătorului Kavanaugh este ca și când le-am spune tuturor femeilor din țară care au fost abuzate: „Nu ne pasă. Sau nu vă credem”, a declarat Lady Gaga.

„Astfel, în „Shallow”, cuvintele semnifică o perioadă în care bărbații și femeile au un dialog deschis unii cu ceilalți. Acea conversație este ceea ce face această melodie de succes și atât de frumoasă și motivul pentru care oamenii plâng când o aud. Este pentru că acel bărbat și acea femeie au o conexiune și se…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.