Lady Gaga și logodnicul ei, Christian Carino, s-au despărțit?

0

O sursă a declarat pentru E! News că Lady Gaga și Christian Carino s-au despărțit săptămâna trecută și că el „încearcă cu disperare să se împace cu ea”. Cu toate acestea, alte două surse au negat despărțirea, spunând că cei doi formează în continuare un cuplu.

Fanii au speculat că cei doi nu mai sunt împreună după ce Carino nu a participat alături de Lady Gaga la decernarea Premiilor Grammy. În plus, cântăreața nu a purtat nici inelul de logodnă.

„Nu a purtat inelul din cauza recitalului”, a declarat o sursă. „Au făcut o pauză de la planurile de nuntă până când se termină sezonul atât de agolmerat al lui Lady Gaga, însă în continuare plănuiesc să se căsătorească anul acesta”.

Însă, după Premiile Grammy, fanii au considerat că este ciudat faptul că Lady Gaga nu l-a menționat pe logodnicul ei în discursul de acceptare a premiului Best Pop Duo/Group Performance pentru piesa „Shallow”.

Cei doi au fost văzuți pentru ultima dată împreună la decernarea premiilor SAG Awards, unde au fost foarte afectuoși unul cu celălalt. Mai mult de atât, se pare că actrița din A Star Is Born nu îl mai urmărește pe Instagram pe Carino, amplificând astfel zvonurile cu privire la despărțire.

Lady Gaga a confirmat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.