Lady Gaga și-a dus prietenii într-o vacanță surpriză cu ocazia zilei sale de naștere

0

Lady Gaga arată că este o persoană generoasă, organizând o vacanță surpriză în Cabo pentru cei mai apropiați prieteni, cu ocazia zilei de naștere.

Potrivit E! News, Lady Gaga și-a luat 11 dintre cei mai apropiați prieteni pentru a-și sărbători aniversarea, artista împlinind astăzi 33 de ani. „Toți prietenii ei știau că vor pleca undeva de ziua ei, dar au fost surprinși cu o vacanță în Cabo. Acolo este locul ei fericit și a fost încântată să plece pentru câteva zile. Ea și grupul ei de prieteni apropiați locuiesc într-o casă uriașă și se relaxează. Toată lumea a stat la piscină, au mâncat și au băut în timp ce se distrau împreună. Gaga este încântată să se relaxeze”, a declarat o sursă.

O altă sursă a adăugat că printre acești prieteni se numără agentul ei, managerul, makeup artist-ul, hairstylist-ul și membrii din trupa sa.

Se pare că artista plănuiește o cină specială pentru seara aceasta. „Ea pare că este într-o dispoziție minunată și este foarte fericită. Gaga are plănuită o cină privată pentru ziua ea și se bucură să petreacă cea de-a 33-a aniversare alături de oamenii care au fost lângă ea atât de mulți ani”, a declarat cea de-a doua sursă pentru E! News.

Lady…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.