Lady Gaga și-a anunțat următoarea colaborare, iar noi o așteptăm cu nerăbdare

0

Lady Gaga, în vârstă de 33 de ani, se aventurează în lumea machiajului urmând a lansa o linie de produse cosmetice Haus Laboratories. Lady Gaga calcă astfel pe urmele lui Kylie Jenner și Rihanna, iar dacă ar fi să ne luăm după reacțiile fanilor, cu siguranță se va bucura de un mare succes.

Celebra cântăreață le-a oferit fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare un preview a ceea ce înseamnă colecția ei de machiaj: rujuri în culori puternice, farduri de pleoape și de obraz în nuanțe intense.

„Acesta este glam-ul tău. Exprimarea ta. Măiestria ta. Vrem ca tu să îți iubești fiecare versiune a ta”, se spune în anunțul postat pe contul de Instagram al companiei.

„Când eram tânără, nu m-am considerat niciodată a fi frumoasă. Și, pe măsură ce m-am zbătut ca să îmi găsesc frumusețea interioară și exterioară, am descoperit puterea machiajului„, a scris Lady Gaga pe Instagram.

„Îmi aduc aminte cum o urmăream pe mama mea în timp ce se machia în fiecare dimineață. Apoi am început să experimentez cu machiajul ca o modalitate de a-mi vedea împlinite visele de a fi la fel de puternică precum mama mea….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.