Lady Gaga s-a despărțit de iubit?

0

Lady Gaga și-a uimit fanii în momentul în care vineri seară a postat pe Instagram câteva imagini de la petrecerea burlăcițelor a prietenei sale, Sarah Nicole Tanno. Însă, nu acesta ar fi fost lucrul care i-a șocat pe fani, ci descrierea imaginii: „Sarah, pe cale să devină o femeie măritată, și eu, o femeie singură.”

Ba mai mult, ea chiar a recunoscut faptul că ar suferi în acest moment: „S-ar putea să sufăr acum, însă nu puteam să ratez petrecerea burlăcițelor a celei mai bune prietene.” Pe lângă asta, o sursă a declarat pentru Us Weekly faptul că Lady Gaga și Dan Horton s-ar fi despărțit săptămâna trecută. 

Ultima dată când au fost surprinși împreună Lady Gaga și Dan Horton, inginerul ei de sunet, a fost acum mai bine de trei luni, chiar în momentul în care cei doi luau masa în Los Angeles. Din acele imagini, se poate vedea cum cei doi par extrem de îndrăgostiți și nu se tem că paparazzi îi pot surprinde în asemenea ipostaze. Atunci, Dan nu a vrut să facă nicio declarație despre relația lor.

Pe lângă asta, cei doi au fost văzuți împreună la Pasadena…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.