Lady Gaga poartă creațiile unui designer român – detalii din culisele brand-ului românesc preferat de vedetele de top

0

Vedetele de peste hotare poartă adesea brand-uri românești, cel mai recent exemplu fiind Lady Gaga, care a ales să poarte un bodysuit Murmur în fotografiile de promovare pentru propriului brand de produse cosmetice, Haus Laboratories.

Styling-ul pentru această campanie a fost făcut de Nicola Formichetti, iar acest bodysuit se numără printre piesele vestimentare preferate de numeroase vedete.

Lady Gaga nu este singura artistă care a purtat Murmur, brand-ul fiind ales și de Dua Lipa, Rita Ora sau Kylie Jenner, după cum ne-a spus chiar Andreea Bădală, designerul din spatele brand-ului.

„Am foarte multe produse care au fost diferit purtate. Forma asta de corset cu cupă retro, pe care îl fac eu, a fost purtată de exemplu de la momente de scenă, pe stradă la New York, de la Dua Lipa, Rita Ora pe scenă până la Kylie Jenner pe stradă, relaxat, mergând la un restaurant și până la zona asta de K-pop stars din Coreea. Ce iubesc cel mai mult este să îmi văd produsul plasat diferit în context și să văd cât de frumos poate fi interpretat de culturi diferite, de celebrități cu stiluri diferite, asta mă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.