Lady Gaga merită încă un premiu Oscar pentru intrarea de la MET GALA 2019

0

Lady Gaga a uimit pe toată lumea cu modul în care și-a făcut intrarea la MET GALA 2019, artista dezvăluind timp de câteva minute mai multe ținute pe covorul roșu.

Show-ul făcut de Lady Gaga a atras atenția tuturor, reacțiile celor din jur fiind pe măsură.

Artista a ajuns la MET GALA 2019 într-o rochie fucsia cu o trenă uriașă, în jurul ei fiind mai mulți bărbați care țineau umbrele. După ce a pășit pe primele trepte jucându-se cu umbrela și pozând pentru fotografii de la eveniment, Lady Gaga a început să își schimbe ținuta.

Aceasta a îndepărtat rochia fucsia cu trena care acoperea complet treptele și a dezvăluit o nouă ținută, o rochie neagră elegantă.

Asta nu a fost tot însă, deoarece Lady Gaga ascundea o altă surpriză. Ea a îndepărtat și rochia neagră, dezvăluind o altă ținută.

Artista a făcut spectacol de fiecare dată când și-a dezvăluit look-urile, urcând pe scări, coborând pentru poze, iar pentru rochia roz ea a avut și un accesoriu neobișnuit, un telefon mobil vechi.

Și, dacă te gândeai că asta a fost tot și ținuta ei amintește de vechiul glamour de la Hollywood, ultima dezvăluire arată că nu este deloc vorba despre asta.

Lady Gaga a renunțat și la rochia roz, apariția ei…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.