Lady Gaga își cere scuze că a lucrat cu R Kelly, după ce rapperul a fost acuzat de agresiune sexuală

0

Rapperul, pe numele său adevărat Robert Sylvester Kelly, a negat acuzațiile, însă acum este cercetat de poliție, în urma unor acuzații apărute în documentarul „Surviving R Kelly”.

Gaga, care a fost nominalizată pentru un premiu BAFTA pentru performanța din filmul „A Star Is Born”, a lansat o declarație în care le promite victimelor abuzlui sexual că le susține „1000%”.

Știu că suferă și ar trebui să fie sigure că vocile lor ar trebui să fie auzite și luate în serios”, a scris cântăreața pe Twitter.

Lady Gaga și R Kelly au colaborat în anul 2013 la piesa „Do What You Want”, pe care au interpretat-o live la American Music Awards și în cadrul emisiunii „Saturday Night Live”.

Acum, artista vrea ca piesa să fie înlăturată de pe iTunes și alte servicii de streaming și a jurat că nu va mai lucra cu R Kelly niciodată.

Ca victimă a agresiunii sexuale, am făcut piesa și videoclipul într-o perioadă neagră a vieții mele, intenția mea a fost să creez ceva extrem de sfidător și provocator deoarece eram furioasă și încă nu procesasem trauma prin care am trecut”, a afirmat Gaga.

Cântecul se numește „Do what u want with my body/ Fă ce vrei cu trupul meu”, cred că este clar cât de răvășită îmi era gândirea în acel moment”, a explicat ea.

Dacă m-aș putea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.