Lady Gaga, Dwayne Johnson și Michelle Obama, pe lista celor mai influenți 100 de oameni din lume

0

Lista, care este întocmită anual, nu este un clasament. Personalitățile incluse dun repartizate în cinci categorii: Titani, Pionieri, Artiști, Lideri și Legende.

În liga Pionierilor au fost incluse personalități precum actrița Sandra Oh, modelul Crissy Teigen și jucătoarea de tenis Naomi Osaka.

În liga Artiștilor se află actorii Remi Malek, Regina King, trupa BTS și cântărețul Ozuna.

În lista liderilor au fost incluși politicianul Nancy Pelosi, președintele american Donald Trump, premierul australian Jacinda Ardern, Papa Francisc și vicepremierul italian Matteo Salvini.

Din categoria legendelor fac parte Taylor Swift, Michelle Obama și regizorul Spike Lee, în timp ce la titani au intrat Lebron James, Mark Zuckerberg și Tiger Woods.

Acestă listă a celor mai influenți oameni din lume este întocmită pe baza recomandărilor expediate de corespondenții revistei Times, în urme unui proces de selecție care durează mai multe luni.

În fiecare an, portretele celor mai influenţi oameni din lume sunt prezentate prin intermediul unor editoriale scrise de diverse personalităţi.

Astfel, actriţa israeliană Gal Godot l-a prezentat pe Dwayne Johnson, cântăreţul Shawn Mendes a lăudat-o pe Taylor Swift, producătoarea serialului TV „Grey’s Anatomy” Shonda Rhimes a vorbit despre cariera actriţei Sandra Oh, iar…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.