Lady Gaga, despre relația cu Bradley Cooper: „Oamenii au văzut iubire și, ghiciți ce, este exact ceea ce voiam să vedeți”

0

Lady Gaga a fost invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel ieri, primul talk show la care este prezentă după interpretarea emoționantă a melodiei „Shallow” alături de Bradley Cooper, pe scena de la Premiile Oscar, duminica trecută. Având în vedere reacția internetului în urma prestației celor doi, Jimmy Kimmel a întrebat-o pe Lady Gaga ce crede despre zvonurile apărute.

„Ai avut o conexiune atât de specială cu Bradley încât – și cred că acesta este un compliment – oamenii au început să spună: „Sigur au o relație. Sigur sunt îndrăgostiți”, își amintește Jimmy. După ce și-a dat ochii peste cap, gest care ne-a convins că nu se întâmplă nimic între ea și Bradley, artista a continuat prin a spune că „social media este toaleta internetului, iar ceea ce face culturii pop este groaznic”.

„Oamenii au văzut iubire și, ghiciți ce, este exact ceea ce voiam să vedeți. Aceasta este o melodie de dragoste. Filmul, „A Star is Born”, este o poveste de dragoste”, a adăugat Gaga.

Deși în concertele ei Gaga preferă să piardă controlul când interpretează…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.