Lady Gaga, declarații dure în procesul dintre Kesha și Dr. Luke

0

Lady Gaga s-a numărat printre persoanele care au depus declarație în apărarea Keshei, iar depoziția sa completă a fost făcută publică pe 29 ianuarie, potrivit The Blast.

Avocatul lui Lady Gaga a deschis această depoziție explicând că artista a plâns din cauza tulburării de stres post-traumatic, ea fiind la rândul său o supraviețuitoare a abuzului sexual. Apoi, Gaga a vorbit despre momentul în care a cunoscut-o pentru prima dată pe Kesha la studioul de acasă al lui Lukasz Dr. Luke’ Gottwald.

El a povestit că a găsit-o pe Kesha într-o cameră din spate, purtând doar lenjeria intimă. „Ce îmi amintesc este tristețea ei imensă și depresia și teama. Ea era vizibil foate diferită de felul în care o văzusem înainte, dar nu pot spune exact despre ce am vorbit. Îmi aminesc doar că era emoțional și am vrut să fiu acolo pentru ea.”

Declarațiile dure ale artistei au apărut după ce avocatul lui Dr. Luke a întrebat-o pe Lady Gaga dacă ea consideră că reputația producătorului a fost afectată de acuzațiile aduse de Kesha.

„Reputația, dacă mă întrebați de reputația lui în această lume, nu mă simt confortabil să vorbesc despre întreaga lume. Așadar, dacă mă întrebați ce părere am eu despre reputația lui, mi-am făcut…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.