Lady Gaga a purtat diamantul lui Audrey Hepburn la Oscar

0

Diamantul lui Audrey Hepburn, așa cum mai este cunoscut diamantul galben purtat odinioară de iconica actriță într-o ședință foto care a devenit celebră, a fost descoperit în Africa de Sud în 1877 și a fost tăiat în forma actuală la Paris. Asocierea dintre piatră și Hepburn a devenit firească după ce aceasta și-a câștigat faima internațională în filmul Breakfast at Tiffany’s, realizat după romanul lui Truman Capote.

Prețioasa piatră a fost încadrată în bijuterii de cel puțin patru ori până acum, dar cea mai celebră ocazie de până astăzi a rămas cea în care Hepburn l-a utilizat pentru o ședință foto. Dar cum Lady Gaga l-a purtat în seara în care și-a obținut Oscarul, s-ar putea ca lucrurile să se schimbe și să nu mai vorbim, ca până acum, despre diamantul lui Audrey Hepburn.

Acesta este unul dintre cele mai prețioase diamante galbene din lume, și a fost scos din seiful său special pentru Lady Gaga, care a fost nominalizată la două trofee Oscar, unul pentru cea mai bună actriță într-un rol principal, și unul pentru cel mai bun cântec original – câștigând premiul la această din urmă categorie. Diamantul lui Audrey Hepburn a fost purtat de Lady Gaga suspendat de un colier din platină cu briliante….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.