Lady Gaga a dezvăluit că este însărcinată – însă nu este ceea ce crezi

0

Lady Gaga, care recent a câștigat un premiu Oscar, și-a surprins milioanele de fani după ce a anunțat că lucrează la #LG6, cel de-al șaselea album de studio pe care urmează să îl lanseze.

În ultimele zile au circulat mai ulte zvonuri cu privire la faptul că Lady Gaga ar fi însărcinată, iar vedeta a decis să facă lumină în acest caz, răspunzând pe Twitter: „Zvonuri că sunt însărcinată? Da, sunt însărcinată cu #LG6.”

Este prima dată când Lady Gaga vorbește despre planurile pe care le are pentru cariera sa, în special după imensul succes de care s-a bucurat filmul în care joacă, „A Star Is Born”, piesele pe care le-a interpretat pentru această peliculă, în special „Shallow”, care i-a adus un Premiu Oscar, un Grammy, dar și un Glob de Aur.

Cel mai recent album lansat de Lady Gaga a fost în 2016, este vorba de „Joanne”, care a debutat pe primul loc în topuri și din care a promovat piese precum „Million Reasons” și „Perfect Illusion”.

La ce ne putem aștepta de la noul ei album? Nu cunoaștem multe detalii, însă mai mulți fani au remarcat faptul că Lady Gaga a început să o urmărească recent pe Rihanna pe Instagram,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.