La ce trebuie să fii atentă când investești într-o geantă de firmă?

0

O geantă de calitate, elegantă și versatilă este un accesoriu la care visează orice femeie. Ea este o piesă dificil de găsit, dar care, odată ce o incluzi în garderobă ta, te ajută să te prezinți exemplar în orice fel de situație.

Pe piață există foarte multe branduri de genți, atât românești, cât și străine. Dar nu toate accesoriile care poartă acest nume își merită timpul și banii tăi. De aceea, în materialul de față, am compus o listă cu cele mai importante caracteristici pe care trebuie să le îndeplinească gențile de firmă ca să poată fi considerate o investiție profitabilă. Ce caracteristici trebuie să aibă orice geantă de calitate?

#1 Să fie lucrată din materiale premium

O geanta piele naturala​ este net superioară uneia din piele ecologică, PVC sau materiale textile precum țesăturile din bumbac. Ea rezistă mai bine la uzură și contrar opiniei populare, se întreține mult mai ușor.

Dacă este vorba de piele întoarsă tot ce trebuie să faci dacă geanta ta suferă un accident și se murdărește este să o perii ușor sau să tamponezi locul cu o cârpă umedă și să-l lași să se usuce la umbră. Pe de altă parte, dacă este vorba de piele dollaro, ruga sau orice alt tip de piele cu o suprafață lucioasă poți folosi spray-uri speciale care să țină murdăria la distanță, dar și creme de curățare pentru piele.

#2 Să aibă un design excepțional, dar și un tipar pe măsură

Fie că vorbim despre modele ce pot fi confundate cu mici opere de artă sau accesorii clasice, cu un look atemporal, design-ul este un aspect foarte important când vine vorba de genți. Oricât de talentat ar fi artistul care și-a imaginat-o, dacă cel care îi dă formă nu știe să respecte sugestiile și indicațiile acestuia, există riscul ca geanta respectivă să iasă cu neregularități și defecte care să-i știrbească frumusețea.

#3 Să fie cusută responsabil

Cusăturile sunt probabil principalul detaliu care face diferența dintre gențile de firmă și cele oarecare. Un brand care se respectă nu-și permite să comercializeze genți cusute iresponsabil și nici accesorii care se desfac de la prima purtare. De aceea, ca să afli dacă bunul în care urmează să investești își merită toți banii, verifică mai întâi felul în care este lucrat.

Alluxuri: un brand de genți de lux

Gențile Alluxuri îndeplinesc fără excepție toate cerințele de mai sus și se remarcă printr-o paletă de culori atrăgătoare. Fie că este vorba de genți office, rucsace, poșete sau plicuri, gențile Alluxuri ies în evidență prin pielea naturală de înaltă calitate din care sunt confecționate, design-ul ireproșabil, realizat de artiști consacrați în domeniul modei și atenția pentru detalii.

Ele sunt create în atelierele din Florența, centrul mondial al modei, și sunt acum disponibile și pe piața din România în buticul online Alluxuri. De aceea, dacă vrei să investești într-o geantă de firmă, absolut fabuloasă, dar și extrem de versatilă, descoperă colecția Alluxuri și alege de acolo ceea ce te reprezintă!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.