La ce ritual a recurs Adriana Bahmuțeanu. „Nu ştiu dacă mai e valabil în cazul meu, că nu mai sunt fată mare, sunt o doamnă, dar…

0

 

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu a avut parte de o viață sentimentală plină alături de fostul ei soț, omul de afaceri Silviu Prigoană. Chiar dacă a trăit atât experiențe plăcute, cât și mai puțin plăcute în viața sentimentală, vedeta nu și-a pierdut speranța.

Aceasta a mărturisit că vrea să atragă un alt bărbat în viața ei. Prezentatoarea TV a dezvăluit ce ritual a făcut în seara de Bobotează, când se spune că fetele își vor visa ursitul dacă pun busuioc sub pernă.

„Ne facem cruce şi spunem: „Doamne, cum creşte pâinea, aşa să-mi crească şi norocul!”. Nu ştiu dacă mai e valabil în cazul meu, că nu mai sunt fată mare, sunt o doamnă, dar încercarea moarte n-are.

Contează puterea rugăciunii, să fie o dorinţă curată, o rugăciune curată. Au trecut patru ani (de la divorț – n.r.) şi mi-ajung. Mă gândesc că viaţa mea e foarte fericită”, a explicat Adriana Bahmuțeanu la Antena 1.

Adriana Bahmuțeanu este o cunoscută moderatoare de televiziune din România. În plan personal,  Adriana Bahmuțeanu se ocupă îndeaproape de cei doi copii ai săi, Maximus și Eduard. Băieții sunt rezultatul mariajului pe care Adriana Bahmuțeanu l-a avut cu omul de afaceri Silviu Prigoană.

Citește și: OPINIE / „Mai multe grădinițe decât copii….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.