La 75 de ani, Petre Geambașu merge la sală și nu concepe să se retragă din muzică! „Sunt în putere” | Monden, Vedete de la noi

0

Petre Geambașu e pe scenă de aproape 60 de ani. Și și-a propus să cânte până la adânci bătrâneți’… Artistul spune că se simte în formă, iar vocea nu-i joacă feste. De aceea speră să mai stea vreme îndelungată printre cei care-i apreciază munca.

Este un moment foarte fericit al vieții mele, dar și al carierei care a început în 1960 și continuă, slavă Domnului, și acum! Sunt un senior cu o activitate intensă, în putere. Vocea îmi merge. Și cred că mai aveți mult timp de-acum încolo să mă ascultați!’, a spus acesta recent, la Gala Seniorilor de cinci stele, în cadrul căreia a fost premiat pentru întreaga activitate.

Că nu poate sta fără să cânte o demonstrează și ultimul eveniment la care a participat – deși se afla în sală, ca spectator, nu a rezistat tentației și a urcat pe scenă pentru a cânta împreună cu baritonul Marius Nine celebra șantonetă Cielito Lindo’!

Petre Geambașu a-nceput să cânte pe la 7 ani, când surorile mai mari l-au învățat melodiile pe care le cântau ele la cor. La 11 ani, a intrat în corul de copii al Radiodifuziunii, fiind selecționat ca solist încă de la prima audiție. La 16 ani, a primit de la sora sa cel mai frumos cadou, o chitară, iar de atunci s-a simțit, a spus el, condamnat să cânte’.

Merge la sală de trei ori pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.