La 61 de ani Sharon Stone reface scena hot din Basic Instinct

0

La 61 de ani Sharon Stone se întoarce în trecut pentru coperta ediției portugheze a revistei Vogue. Actrița se întoarce astfel la rolul lui Catherine Tramell, care a făcut-o celebră.

Cei care o cunosc încă din 1992, când Stone îi dădea replica lui Michael Douglas în filmul lui Paul Verhoeven care a devenit iconic, vor fi încântați să vadă că la 61 de ani Sharon Stone e în continuare la fel de sexy – și la fel de stăpână pe senzualitatea ei ca acum 27 de ani. Îmbrăcată într-o ținută Dsquared2 și purtând pantofi Saint Laurent și ciorapi Wolford, Sharon Stone este imaginea perfectă pentru un număr al revistei dedicat sexului.

Coperta care reface faimoasa scenă în care Sharon Stone își desface generos picioarele este însoțită de o altă variantă, în care Stone plutește topless în Ocean. Fotografiile au fost realizate de Branislav Simoncik.

Ambele coperte Vogue Portugalia în care, la 61 de ani, Sharon Stone reface iconica scenă din filmul cult din 1992, au fost arătate fanilor de actriță pe contul propriu de Instagram. ‘Vă iubesc, Vogue Portugalia!’, a scris actrița. ‘Ce gust extraordinar, ce stil și cu ce talente am avut ocazia să lucrez. Vă mulțumesc!’

Însă, deși imaginile duc imediat cu gândul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.