La 51 de ani, Bianca Brad a rupt ringul de dans în club. Așa n-a mai fost văzută

0

Bianca Brad a împlinit 51 de ani în data de 27 ianuarie. Vedeta a avut parte de o petrecere specială. Aceasta a mers într-u club din Capitală, deși recunpoaște că nu este mare amatoare de cluburi de noapte. Însă, ajunsă acolo, Bianca Brad a demonstrat că știe să se distreze și că vârsta este doar un număr în buletin. La 51 de ani, actrița a dansat pe rupte, mișcându-se perfect în ritmul muzicii. Vedeta s-a descurcat de minune pe ringul de dans, dându-le clasă tinerelor de 20 de ani.

„Nu sunt fan cluburi de noapte, nu am mai mers de niște ani, dar săptămâna trecută, de ziua mea, am fost într-unul și taaaare bine mi-a făcut!!!!?
Pentru că îmi place LA-NE-BU-NI-EEEEE să dansez și nici că se putea să-mi încep ziua de naștere mai bine de așa!!!!
Pentru că atunci când dansez, uit de tot și de toate… intru în transă… îmi las corpul în voie, să se miște liber după cum simte muzica… Dezlănțuire totală… Nu mă mai interesează ce zic cei din jur… Trăiesc clipele la intensitate maximă! Ooo și cât de bine îmi face!!!

Dacă muzica e bună, am încălțăminte comodă și nu e fum de țigară, sunt în stare să dansez ore în șir! Nu am nevoie de alcool! Si nici nu vreau să beau alcool, pentru că am senzația că nu mai simt muzica așa cum îmi place…p rofund,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.