Kylie Jenner vorbește sincer despre experiența personală cu anxietatea, pierderea prietenilor și regăsirea de sine

0

Kylie Jenner a vorbit despre propria experiență cu anxietatea, într-o postare pe contul personal de Instagram: „Sunt mândră de mine, de inima mea, de puterea mea. Crescând în lumina reflectoarelor cu un milion de ochi care te urmăresc nu este normal. Am pierdut prieteni de-a lungul timpului și m-am pierdut chiar și pe mine însămi câteodată.

Primul meu tatuaj a fost sanity (sănătate psihică) pentru a-mi aminti în fiecare zi să mi-o mențin. M-am confruntat cu anxietatea întreaga viață de adult tânăr și după ce am născut au intervenit toate emoțiile interne. Am simțit că trebuie să mă regăsesc complet, din nou.”

Deși Kylie a recunoscut că păstrează o mulțime de lucruri doar pentru ea, le-a amintit fanilor care îi urmăresc activitatea pe Instagram că este o ființă umană, ca noi, toți ceilalți. „Viața mea nu este perfectă, iar ceea vedeți în social media este doar exteriorul. Fiți blânzi cu voi înșivă, treceți peste și lăsați trecutul în urmă.

Cu toții suntem capabili de lucruri incredibile, merităm să fim iubiți, și ne putem exprima în voie. Faceți mai mult din ceea ce vă face fericiți și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.