Kylie Jenner și-ar fi modificat cele mai recente poze în Photoshop, iar fanii au reacționat imediat

0

Chiar dacă divele din familia Kardashian-Jenner ar trebui să fie până acum obișnuite cu folosirea acestui program, se întâmplă să mai și asistăm la modificări complet neinspirate. Sunt mai multe imagini cu Khloé Kardashian în care aceasta pare a avea mai multe degete decât e normal la o mână sau diverse ședințe foto cu Kourtney Kardashian în care aceasta pare a avea corpul diform.

Dar să revenim la mezina familiei, Kylie Jenner. Aceasta este protagonista unei ședinte foto pentru S Moda, iar câteva imagini au fost postate și pe contul ei de Instagram.

Fanii au fost impresionați de imagini și, bineînțeles, le-au și analizat cu atenție, mai ales fotografia de mai jos în care Kylie poartă o rochie foarte mulată și care îi pune în evidență formele.

Și este foarte ușor de înțeles și motivul. Uită-te cu atenție la mâna pe care Kylie o ține în dreptului gâtului. Ți se pare că are o dimensiune normală? Nouă, cu siguranță, nu! Sau, cine știe, poate de vină este unghiul din care a fost realizată fotografia?

Citește și:
Kylie Jenner vorbește pentru prima dată cu sinceritate despre operațiile sale estetice

Foto: Instagram

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.