Kylie Jenner face primele declarații despre despărțirea de Travis Scott

0

Kylie Jenner vrea să lămurească zvonurile care circulă în ultimele zile despre viața ei amoroasă și a făcut acest lucru prin intermediul rețelelor de socializare.

„Internetul face toate lucrurile de 100 de ori mai dramatice decât sunt în realitate”, a scris Kylie pe Twitter. „Nu a existat o întâlnire la 2 am cu Tyga. Mă puteți vedea cum las două dintre prietenele mele la un studio unde, întâmplător, se afla și el”, a scris Kylie cu privire la știrile care au circulat zilele trecute despre revederea cu fostul ei iubit.

Starul reality a ținut să facă precizări și despre actuala ei relație cu Travis Scott. „Eu și Travis ne înțelegem foarte bine și prioritatea noastră este Stormi. Prietenia și fiica noastră sunt prioritare”.

O sursă a declarat pentru E! News că Tyga și Kylie s-au întâlnit marți seara mai mult întâmplător. „Kylie se afla împreună cu două prietene la Delilah, unul dintre cele mai cool localuri din Hollywood. Tyga, alături de câțiva prieteni comuni, se afla la un alt club și a invitat-o pe Kylie și prietenele ei să i se alăture”.

Aceeași sursă a mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.