Kylie Jenner este din nou însărcinată?

0

Tot mai multe zvonuri au început să circule după ce Kylie Jenner a postat o fotografie acoperindu-și abdomenul. Mai mult decât atât, fanii au analizat și comportamentul fiicei sale, Stormi, care pare să indice același lucru.

„Este doar o fotografie sau Kylie încearcă să ascundă faptul că este însărcinată?” Aceasta este întrebarea la care fanii caută cu disperare un răspuns. „Este a treia fotografie în care îți acoperi abdomenul. Încep să cred că ești însărcinată. Dacă ești, sunt fericită pentru tine”, a comentat un fan, în timp ce mai multe persoane au început să-i adrese direct întrebări precum: „Un alt copil?”; „Este din nou însărcinată?”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

ice me out💚💍

O postare distribuită de Kylie (@kyliejenner) pe Mar 20, 2019 at 11:06 PDT

Kylie Jenner și Travis Scott și-au întâmpinat fiica, Stormi Webster, în luna februarie, anul trecut. Cei doi au negat în repetate rânduri că ar aștepta un alt copil în viitorul apropiat. Secțiunea de comentarii a luat foc și la imaginea postată de Kylie în urmă cu o lună, în descrierea căreia a adăugat: „Baby #2?” Fondatoarea Kylie Cosmetics a explicat mai târziu că apelativul se referea la iubitul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.