Kylie Jenner, criticată dur de fani pentru rutina ei de frumusețe

0

Mai întâi, fanii au criticat faptul că linia de cosmetice include un scrub ce are în componență alune, considerat a fi foarte agresiv pentru ten, iar acum au reacționat într-un mod mai puțin flatant la un video în care Kylie apare spălându-se pe față folosind unul dintre produsele din linia ei de cosmetice.

În video-ul publicat pe contul de Instagram al brand-ului Kylie Skin, Kylie încearcă să demonstreze eficiența produselor sale, însă efectul a fost opus. În clip, tânăra apare aplicând spumă de curățare pe ten, se clătește apoi.. pentru câteva secunde.. și apoi își șterge fața cu un prosop alb. Poate că nimic nu pare anormal până aici, însă fanii au observat imediat că pe prosopul cu care Kylie s-a șters pe față apar urme consistente de fond de ten.

Ceea ce ar putea însemna doar două lucruri: fie produsele din linia Kylie Skin nu au efectul pe care aceasta îl promovează, fie Kylie nu știe cum să se spele corespunzător pe față, căci, oricât de eficient ar fi un produs, nu poate înlătura machiajul profesionist de pe toată fața în numai câteva secunde.

Mai jos poți vedea clipul despre care vorbim. Reacțiile fanilor au fost în mare parte de dezamăgire, dar alții au lansat diverse acuzații la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.