Kylie Jenner a primit un cadou impresionant de Valentine’s Day de la Travis Scott

0

Kylie Jenner a postat un video cu uimitorul cadou pe care l-a primit anul acesta de Valentine’s Day, din partea lui Travis Scott – arcade uriașe de trandafiri, așezate în formă de inimă; iar camera luminată de o inimă cu neon și zeci de lumânări pare să fie în casa lui Kylie din Los Angeles.

Luna februarie a fost plină de surprize pentru cuplul Jenner-Scott. După ce l-a susținut pe Travis la Super Bowl LIII în Atlanta alături de fiica lor, Stormi Webster, Kylie și Mindy Weiss, o cunoscută organizatoare de petreceri la Hollywood, au construit un parc de distracții pentru ziua aniversară a lui Stormi, petrecere intitulată „Stormiworld”. Numele este o aluzie la albumul lui Travis Scott, „Astroworld”, nominalizat la Premiile Grammy 2019.

Kylie Jenner a postat pe contul de Instagram câteva fotografii de la petrecere, adăugând în descriere „Am visat la această petrecere, apoi am desenat-o pe hârtie cameră cu cameră, iar @mindyweiss a dat viață viziunii mele!!! Mulțumesc ție și echipei tale, Mindy!”. Petrecerea a fost magică.

Kylie și Travis au fost prezenți pe covorul roșu weekend-ul trecut, la Premiile Grammy, unde rapper-ul a reușit să obțină trei nominalizări.

Citește și:
Cadoul special pe care l-a primit…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.