Kylie Jenner a avut cea mai fabuloasă petrecere aniversară

0

Kylie Jenner a lămurit zvonurile conform cărora s-ar logodi de ziua ei de naștere, asigurându-și fanii că rochia albă pe care au văzut-o aceștia la bordul avionului nu era una de mireasă. Într-un Instagram Story, Kylie apare îmbrăcată cu această rochie extravagantă. Printre fotografiile postate pe contul personal în legătură cu ziua sa de naștere este și un video, în care fiica ei, Stormy, îi cântă La mulți ani.

Petrecerea fondatoarei Kylie Cosmetics a fost la fel de impresionantă pe cât se aștepta toată lumea, având loc pe un iaht imens în Italia. Kylie a schimbat mai multe ținute și a petrecut până în zori alături de familie și prieteni. Travis Scott i-a oferit un cadou cu adevărat special, și anume, un lanț din diamante cu logo-ul Kylie Cosmetics.

Kim Kardashian nu a fost prezentă la aniversara surorii ei mai mici, așa că postat un mesaj emoționant pe Instagram, scriind: „La mulți ani @kyliejenner. Când mă gândesc la tine mă gândesc la un suflet înțelept care ia niște decizii incredibile care sunt mereu în acord cu credințele ei. Mereu ai fost foarte puternică și încrezătoare în ceea ce trebuie…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.