Kronenbourg 1664 Blanc este partener al TIFF si promite sa ofere cinefililor eleganta si gustul Frantei.

0

Cu ocazia celei de-a 18-a editii a Festivalului International de Film Transilvania, care se va desfasura in perioada 31 mai – 9 iunie 2019 în Cluj-Napoca, Kronenbourg 1664 Blanc devine partener al festivalului promitand momente de neuitat pentru cinefilii participanti.

„Suntem onorati sa fim parteneri ai festivalului TIFF care se afla anul acesta la aniversarea majoratului. Kronenbourg 1664 Blanc vine sa completeze experienta inedita a festivalului si sa condimenteze seria de evenimente si proiectii de film impresionante cu momente speciale si surprize pentru a ne bucura de stilul de viata frantuzesc cu „joie de vivre’ ‘, a declarat Paul Markovits, Vice Presedinte de Marketing.

Cinematografia, gastronomia si artele vizuale franceze imbogatesc programul celei de-a 18-a editii a Festivalului International de Film Transilvania. In cadrul Focus Franta, publicul va urmari in premiera in Romania o serie de productii noi dintre cele mai diverse, semnate de regizori aflati in plina ascensiune.

In cadrul programului din acest an, Kronenbourg 1664 Blanc a pregatit o serie de surprize si petreceri care sa suplimenteze energia si buna dispozitie inspirate de proiectii.

Programul celei de-a 18-a editii a Festivalului International de Film Transilvania include, si in acest an, peste 200 de titluri venite din intreaga lume. Printre cele mai recente opere confirmate se numara laureati de varf ai marilor festivaluri internationale, noile filme ale unor cineasti prezenti la editiile anterioare ale TIFF-ului si filme semnate de regizori consacrati.

Kronenbourg 1664 Blanc este o bere din grau, proaspata si fructata, dominata de arome de citrice si coriandru, produsa din caviarul hameiului’, Strisselspalt, un tip de hamei unic, exclusiv in Franta, precum si din culturi speciale de drojdie si malt atent selectionate. Aceasta bere ilustreaza eleganta si gustul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.