Kristen Stewart este pregătită să se căsătorească

0

Kristen Stewart i-a acordat un interviu lui Howard Stern, în care a spus că ea și iubita sa, Dylan Meyer, sunt pregătite să facă pasul cel mare!

Kristen a declarat faptul că abia așteaptă să facă acest pas, însă în același timp nici nu se grăbește: „Da, vreau să facem asta, dar cred că lucrurile bune se întâmplă rapid.” Cele două se cunosc de șase ani, însă ele au început să iasă de puțin timp. În această vară, ele au fost surprinse sărutându-se în New York, iar în acel moment cei mai mulți au speculat faptul că sunt împreună. Chiar dacă au trecut doar câteva luni de când relația lor a devenit publică, Kristen Stewart are deja gânduri serioase.

Kristen nu a dezvăluit care sunt planurile ei exacte de a o cere în căsătorie pe Dylan, care este scenaristă, („Nu pot să spun chiar acum pentru că va afla”), dar a spus că are câteva idei. „Am câteva planuri, care sunt foarte frumoase. Este destul de greu de zis. Sunt destul de impulsivă. În ziua în care am întâlnit-o, toate lucrurile s-au schimbat pentru mine. Vreau să fac acest lucru și să vorbesc despre asta, dar…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.