Kris Jenner a dezvăluit care este sursa de inspirație pentru numele pe care l-au ales Kim Kardashian și Kanye West pentru fiul lor, Psalm

0

Kris Jenner a vorbit cu ET despre numele ales de Kim Kardashian și Kanye West pentru băiețelul lor în cadrul Galei Fresh Air Fund’s Annual Spring Benefit, eveniment în cadrul căruia a fost onorat Tommy Hilfiger, acesta fiind unul dintre mai importanți susținători ai organizației.

Kim Kardashian a postat prima imagini cu fiul ei și a dezvăluit și numele acestuia, Psalm West. Evident, alegerea a stârnit o mulțime de întrebări, iar Kris Jenner a explicat cum au ajuns Kim și Kanye la acest nume.

„Sursa de inspirație a fost Cartea Psalmilor din Biblie. Cred că este un mod minunat de a sărbători ce simt. Iar el este o adevărată binecuvântare, este perfect”, a declarat aceasta pentru ET.

Vedeta a explicat că până acum tot ce face nepotul ei este adorabil.

Kris Jenner a vorbit și despre petrecerea organizată pentru lansarea liniei de skincare a fiicei sale, Kylie Jenner.

„A fost o petrecere minunată, deoarece era ceva de care Kylie a fost foarte pasionată. Unul dintre visurile a fost să poată face o linie de skincare și am lansat-o în această dimineață și a fost un real succes. Sunt foarte mândră de ea”, a spus vedeta.

Kris Jenner a explicat totodată că deși este greu să reunească întreaga familie, pentru…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.