Kit Harrington și Rose Leslie, probleme în căsnicie

0

Kit și Rose s-au cunoscut chiar pe platourile de filmare ale celebrului serial și după puțin timp au început o relație și în viața reală. În 2018, ei s-au căsătorit într-un castel din Scoția, proprietate ce îi aparține familiei lui Leslie.

De curând, Harrington a povestit la un post de radio britanic că a avut probleme în căsnicie după ce i-a povestit lui Rose cum se termină ultimul sezon din „Game of Thrones”.

Rose Leslie, dezamăgită de finalul serialului

Rose a fost atât de dezamăgită de finalul serialului, încât nu a mai vorbit cu soțul său timp de trei zile. Mare fan al „Game of Thrones”, Leslie nu a rezistat tentației și l-a întrebat pe Harrington cum se termină serialul. Kit i-a făcut pe plac, însă rezultatul a fost unul neașteptat – soția sa s-a supărat foarte tare.

Atât Rose Leslie cât și Kit Harrington au făcut parte din distribuția serialului fenomen. Ea a apărut în 17 episoade, în sezoanele 2, 3 și 4, când a interpretat-o pe Ygritte, în timp ce el îl joacă pe Jon Snow.

Finalul serialului „Game of Thrones” va fi difuzat în luna aprilie a acestui an.

După încheierea filmărilor, Kit Harrington a decis să este timpul să își facă o schimbare radicală de look. Astfel, el s-a tuns și și-a lăsat mustață.

Sursă foto: Northfoto

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.