Kit Harington vorbește despre finalul „Game of Thrones” și dezvăluie în cât timp a filmat scena finală cu Emilia Clarke

0

Kit Harington a vorbit cu cei de la The Hollywood Reporter despre finalul serialului în care l-a interpretat pe Jon Snow. Actorul în vârstă de 32 de ani a povestit despre scena finală dintre el și Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), precizând că a fost filmată în trei săptămâni.

„Am simțit o mare responsabilitate pentru acea scenă. A fost o pagină și jumătate de dialog și am filmat timp de trei săptămâni. Au vrut să filmeze fiecare unghi, pentru a se asigura că va ieși așa cum vor. Când filmezi aceeași secvență timp de două săptămâni și este doar o pagină și jumătate, devine un exercițiu lung în concentrare. Trebuie să-ți amintești energia de care ai nevoie, în fiecare zi, și să te asiguri că este constantă. Cu o scenă cu o încărcătură emoțională atât de mare, este greu pentru toată lumea – mie, echipei, Emiliei. A fost obositor. Este unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am filmat”, a spus Kit.

După episodul final din luna mai, HBO a lansat Game of Thrones: The Last Watch, un documentar ce ne arată acțiunea din spatele camerelor de filmat, din întregul sezon. Unul dintre cele mai memorabile…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.