Kit Harington s-a internat într-un centru de reabilitare din cauza problemelor cauzate de stres și alcool

0

Potrivit Page Six, Kit Harington, actorul care interpretează rolul lui Jon Snow în serialul „Game of Thrones” s-a internat într-un centru de reabilitare de lux din cauza stresului și al alcoolului, acesta fiind foarte afectat de finalul serialului care i-a adus faima.

Kit Harington s-a internat la centrul Connecticut health retreat Privé-Swiss pentru aproape o lună, ajungând înainte cu câteva săptămâni de difuzarea episodului final. Se pare că acesta a mers la terapie, a practicat meditația, învățând noi tehnici prin care se poate lupta cu emoțiile negative și stresul.

Potrivit Page Six, soția lui, Rose Leslie, pe care a întâlnit-o pe platourile de filmare „Game of Thrones”, i-a fost mereu alături, sprijinindu-l mereu.

Un prieten a declarat pentru aceeași publicație că finalul „Game of Thrones” l-a afectat puternic pe Kit. „El a realizat că asta ‘asta a fost – acesta este sfârșitul’, a fost ceva la care ei toți au lucrat atât de mult în ultimii ani. A avut un moment, acum ce se va întâmpla? El s-a aflat în clinică pentru stres, epuizare și totodată și pentru consumul de alcool”.

Un reprezentat al lui Kit Harington a declarat pentru Page Six că actorul „a decis să folosească pauza din programul lui…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.