Kirsten Dunst explică motivele pentru care nu s-a simțit apreciată în industrie

0

Actrița în vârstă de 37 de ani, a făcut câteva declarații cu care și-a uimit fanii, explicând de ce nu se simte apreciată de industria de film de la Hollywood.

“Nu știu, am avut parte și de dezamăgiri. Lucrurile pe care oamenii le apreciază… vă amintiți de Marie Antoinette, care a fost criticată? Acum toată lumea o iubește. Vă amintiți de Drop Dead Gorgeous? Același lucru s-a întâmplat. Este interesant pentru mine. Simt că oamenii apreciază mult prea târziu lucrurile pe care le fac.”

„De asemenea, niciodată nu m-am simțit apreciată în industrie. Nu am fost nominalizată pentru nimic. Poate de două ori pentru Golden Globe când eram mică și o dată pentru Fargo. Poate că ei cred că sunt fata din Bring It On.”

Kirsten Dunst a fost nominalizată de două ori pentru premiile Golden Globes, o dată pentru Fargo, în anul 2016 și o dată în 1995 pentru Interview with the Vampire. În mod cert, pentru fiecare actor contează să fie nominalizat la cât mai multe categorii și să câștige cât mai multe premii, iar Dunst este una dintre cele mai respectate actrițe și cu vechime, iar filmele în care a jucat au devenit unele…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.