Kim Kardashian suferă de artrită psoriazică și a decis să vorbească deschis despre experiența ei

0

Avem tendința de a crede că vedetele pe care le urmărim pe rețelele de socializare duc o viață perfectă. Însă, trebuie să conștientizăm faptul că sunt oameni, la fel cum suntem și noi, și au probleme, responsabilități, griji și se confruntă cu stresul cotidian. 

Recent, Kim Kardashian a dezvăluit că se confruntă cu artrită psoriazică, o boală autoimună care se manifestă prin inflamarea articulațiilor. Ea a avut curajul să dezvăluie întreaga ei experiență cu această afecțiune, arătându-și și latura vulnerabilă.

Kim Kardashian a scris pentru publicația Poosh întreaga ei experiență cu această afecțiune, care au fost provocările pe care le-a întâmpinat și ce anume a determinat-o să vorbească public despre asta. „Chiar dacă am crescut alături de mama mea care avea psoriazis și am auzit-o vorbind despre asta, nu am avut nicio idee că mă voi confrunta cu această boală autoimună. Sunt 13 de ani de când am avut primul contact cu psoriazisul. Experiența mea a fost diferită față de a ei, dar au fost câteva asemănări,” a declarat Kim Kardashian pentru Poosh.

Potrivit…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.